Frokost ordning

Tirsdag  Forret 2 stk. Forårsruller
Hovedret Stegte ris med karrymadras, kylilnge og grøntsager

Onsdag Forret 3 stk. Thailandske tartaletter
Hovedret Stegte risnudler med oksekød og grøntsager

Torsdag  Forret 2 stk. Majsfrikadeller
Hovedret Stegte ægnudler med kylling og grønsager

Fredag Forret 2 stk. Kyllingespyd
Hovedret Rødkarry med kylling servers med ris

Lørdag Forret 3 stk. Kyllingvinger
Hovedret æggeruller med fyldt af hakket oksekød og grønsager servers med ris

Søndag Forret Glasnudler salad
Hovedret Stegteris med Friturestegte kyllingbryst og grønsager med østersauce

 

Tirsdag  Forret 2 stk. Vegetar forårsruller
Hovedret Gul karry med kylling serveres med ris

Onsdag Forret 4 stk. Blæksprutteringe
Hovedret Nakkefilet dampede med soya, ingefær  og grønsager serveres med ris

Torsdag Forret Friskeforårsruller med fyldt af krabbesticks 1stk.
Hovedret  Nudlersuppe med oksekød og grønsager

Fredag Forret 2 stk. Kyllingefrikadeller
Hovedret Stegte hakkede oksekød med chili og grønsager serveres med ris

Lørdag Forret 3 stk. Små tempura
Hovedret Stegte kylling med østersauce og grønsager serveres med ris

Søndag Forret Roastbeef salad
Hovedret Steget and med ingefær og grønsager

 

Til alle retter medfølger salat